Een cadeaubon voor het goede doel die blijft geven

Geef een cadeau dat de wereld ten goede komt met de Give For Good cadeaukaart

een cadeau met betekenis

De cadeaubon

Met de Give For Good cadeaukaart geef je een vriend, familielid, werknemer, collega of zakenpartner een cadeau met betekenis: steun aan één of meerdere goede doelen.

Eerlijke prijs

Give For Good is een non-profit donatieplatform voor goede doelen. Daarom is het geld van de cadeaubon dat naar goede doelen gaat gemaximaliseerd (zie hier voor meer informatie).

Tientallen goede doelen om uit te kiezen


Voordelen

  1. Je geeft iemand een donatie aan een goed doel dat de wereld helpt
  2. Jij bepaalt het bedrag, je ontvanger kiest de goede doelen
  3. De donatie maakt gebruik van het unieke donatiesysteem van Give For Good (zie hier voor meer informatie)
  4. Give For Good is een non-profit en 100% van het cadeaubon bedrag wordt gedoneerd via Give For Good
  5. Elke kaart komt in een cadeau-envelop of wordt digitaal verstuurd (jij maakt de keuze)
  6. Bestellingen komen de volgende dag aan als ze voor 22 uur besteld zijn! *

* Digitale bestellingen komen direct aan. Fysieke kaarten naar België en Nederland komen de volgende dag aan. Neem voor andere landen contact met ons op voor meer informatie over de bezorging.

Give For Good logo

Over Give For Good

Give For Good is een donatieplatform voor goede doelen dat je helpt om op een slimmere, effectievere manier te doneren. Give For Good maakt elke donatie een bron van stabiele, jaarlijkse inkomsten voor de goede doelen die jij kiest.

Wat mensen zeggen over Give For Good

Superleuke organisatie, met een warm hart. Heel origineel en goed om goede doelen op deze manier structureel te steunen.

- Tabita Slimmens

Een fantastisch innovatief initiatief van Give For Good dat het voor iedereen mogelijk maakt om (eenmalig) te doneren en zo een grotere impact te creëren door te investeren. Gedoneerd: check!

- Renée Albers

Het innovatieve idee van Give For Good om goede doelen blijvend te steunen met een eenmalige donatie sprak me meteen aan. Het voelt goed om ook met een klein bedrag een langdurige impact te kunnen hebben!

- Kim van Leeuwen

Het geschenk dat blijft geven. Sterk concept, geweldig goed doel, heel modern en van deze tijd. Ga zo door en maak van de wereld een betere plek!

- Arnoud Rijpstra

Extra mogelijkheden voor grote bestellingen

Bestel je de Give For Good cadeaukaart in bulk, bijvoorbeeld als (kerst- of nieuwjaars)cadeau voor je medewerkers of je zakenpartners, dan zijn er extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden voor bulkbestellingen

De voorkant van de cadeaubon kan in je eigen ontwerp (mogelijk vanaf 250 kaarten) 
De cadeau-envelop waarin de kaart wordt gegeven kan je zelf ontwerpen (mogelijk vanaf 500 kaarten)  

Wat is de Give For Good cadeaukaart?

De Give For Good giftcard is een giftcard voor het goede doel. Hiermee geef je een vriend, familielid, werknemer, collega of zakenpartner een betekenisvol cadeau. Je kiest zelf het bedrag dat op de kaart komt te staan en vervolgens kan zij of hij het bedrag doneren aan één of meerdere goede doelen via onze website, met behulp van ons speciale Give For Good model voor doneren aan goede doelen (zie hier voor meer informatie). 

Hoeveel van elke kaart gaat echt naar het goede doel?

We hebben geen winstoogmerk, dus de enige kosten die worden afgetrokken zijn de kosten voor het drukken, verzenden en beheren van de cadeaubonnen. Deze kosten variëren een beetje, afhankelijk van hoeveel er op de kaart staat en hoeveel kaarten er worden besteld. 

Hoe geef ik het saldo van de Give For Good cadeaukaart uit?

Het saldo op je kaart uitgeven: volg de stappen hier.

Hoeveel geld kan ik op de cadeaubon zetten?

Standaard kun je tussen €2,50 en €150 op de cadeaubon zetten. Voor speciale bestellingen buiten dit bereik kun je hieronder contact met ons opnemen. 

Help mee aan een betere wereld en koop vandaag nog de Give For Good cadeaubon!

nl_BEBelgië (Nederlands)